Over ons

scroll down

ZRVCS is een platform die de consument verbindt aan de schilder en beide kanten ondersteunt om een zorgeloze klus uit te voeren. We maken gebruik van technologie en topkwaliteit verf om mensen te bieden wat ze willen, wanneer ze willen, om ze het beste resultaat te leveren!

buitenschilderwerk

Ons verhaal

De stichters kwamen er in 2014 achter dat de consument niet simpelweg en voor een goede prijs het schilderwerk kon laten uitvoeren. Wat begonnen is als een applicatie om een offerte aan te vragen, heeft zich ontwikkeld tot een platform dat de consument met 1 druk op de knop met de beste verf, garantie en service tot prachtig schilderwerk te komen.

binnenschilderwerk

Ons team

Wij zijn een groep gedreven professionals met de passie om de consument te helpen met het zoeken naar de juiste schilderklus. Daarbij begeleiden we allebei de consument en de schilder om de juiste producten te kiezen en om het volgens verwachting te leveren. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

herken schilderwerk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sed est vel odio consectetur commodo id et quam. Mauris arcu lacus, ullamcorper sit amet egestas at, maximus eget mauris.

Rob Jansen 43 jaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas non sodales mi, eget imperdiet risus. Sed et dolor maximus, vehicula dolor placerat, molestie est. Praesent vitae dapibus arcu. Praesent quis pretium libero. Praesent vitae convallis arcu, a ultrices mi. Vestibulum scelerisque magna nisi, vitae varius elit tempus eget. Cras erat purus, auctor et augue vel, hendrerit dapibus sem.

Chantal Romer 36 jaar

Etiam sed est vel odio consectetur commodo id et quam. Mauris arcu lacus, ullamcorper sit amet egestas at, maximus eget mauris.

Rick Mulder 54 jaar

binnenschilderwerk

Onze partners

Op basis van prijs en kwaliteit hebben wij gekozen voor verfleverancier Sikkens. Sikkens is een internationaal erkend merk dat hoogwaardig en duurzaam kwaliteit levert aan professionele schilders.

logo akzo nobel logo sikkens logo boels

Wil je weten wat het kost om je huis te laten schilderen?

Bereken je klus