Over ons

scroll down

ZRVCS is de schakel tussen de schilder en de consument. Zo garanderen wij schilderwerken zonder zorgen. We maken gebruik van technologie en echte kwaliteitsverf om mensen te bieden wat ze willen, wanneer ze dat willen. Zo leveren we het beste resultaat.

buitenschilderwerk

Ons verhaal

In 2014 kwamen de oprichters erachter dat het moeilijk is om voor een goede prijs een goede schilder te vinden. Wat begon als een applicatie om een offerte aan te vragen, heeft zich ontwikkeld tot een platform waarbij jij met 1 druk op de knop met de beste verf, garantie en service aan de slag kan gaan.

binnenschilderwerk

Ons team

Wij zijn een groep gedreven professionals. Met de passie om onze klanten te helpen in hun zoektocht naar het beste schilderresultaat. We begeleiden zowel de consument als de schilder om de juiste producten te kiezen en om zo het verwachte resultaat te bereiken. Waarom moeilijk doen, als het ook gemakkelijk kan?

herken schilderwerk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sed est vel odio consectetur commodo id et quam. Mauris arcu lacus, ullamcorper sit amet egestas at, maximus eget mauris.

Rob Jansen 43 jaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas non sodales mi, eget imperdiet risus. Sed et dolor maximus, vehicula dolor placerat, molestie est. Praesent vitae dapibus arcu. Praesent quis pretium libero. Praesent vitae convallis arcu, a ultrices mi. Vestibulum scelerisque magna nisi, vitae varius elit tempus eget. Cras erat purus, auctor et augue vel, hendrerit dapibus sem.

Chantal Romer 36 jaar

Etiam sed est vel odio consectetur commodo id et quam. Mauris arcu lacus, ullamcorper sit amet egestas at, maximus eget mauris.

Rick Mulder 54 jaar

binnenschilderwerk

Onze partners

Op basis van de prijs en kwaliteit hebben we gekozen om te werken met de producten van Sikkens. Een internationaal erkend merk. Zo ben je zeker van een duurzaam, straf en glansrijk resultaat.

logo akzo nobel logo sikkens logo boels

Wil je de kostprijs weten om je huis te laten schilderen?

Bereken de kostprijs