Aanmelden als schilder

scroll down

Ben jij een schilder die kwalitatief werk aflevert en wil je partner worden van ZRVCS? Meld je dan snel aan en ga binnenkort aan de slag in jouw regio.

buitenschilderwerk

Hoe werkt het

Als partner van ZRVCS krijg je van ons werk binnen jouw regio. De offerte is reeds goedgekeurd door de klant. Na controle van de offerte bij de klant thuis, zorgen wij voor de verf en kan jij beginnen schilderen. Wij regelen de betalingen met de klant en jij wordt eerlijk vergoed voor je werk.

herken schilderwerk
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sed est vel odio consectetur commodo id et quam. Mauris arcu lacus, ullamcorper sit amet egestas at, maximus eget mauris.

Rob Jansen 43 jaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas non sodales mi, eget imperdiet risus. Sed et dolor maximus, vehicula dolor placerat, molestie est. Praesent vitae dapibus arcu. Praesent quis pretium libero. Praesent vitae convallis arcu, a ultrices mi. Vestibulum scelerisque magna nisi, vitae varius elit tempus eget. Cras erat purus, auctor et augue vel, hendrerit dapibus sem.

Chantal Romer 36 jaar

Etiam sed est vel odio consectetur commodo id et quam. Mauris arcu lacus, ullamcorper sit amet egestas at, maximus eget mauris.

Rick Mulder 54 jaar

binnenschilderwerk

Direct aanmelden

Wanneer je je aanmeldt als partner, nemen wij contact met jou op. Vul gewoon het webformulier in. We komen bij jou langs voor een korte training over ons programma. Tegelijk maken we afspraken over je beschikbaarheid en je werkregio. Daarna krijg je je eerste opdracht.

Veelgestelde vragen

 • Hoe is mijn offerte opgebouwd?
  Ons unieke offertesysteem biedt een totaalpakket, uitgaande van te schilderen elementen en een verfsysteem in plaats van manuren. Zaken als vertragingen, administratieve onjuistheden, herstel- of garantiewerk enzovoorts zijn niet van invloed op uw vooraf vastgestelde prijs.
 • Ik weet niet zeker of ik het schilderwerk goed heb opgegeven en mijn offerte correct is, wat nu?
  De eerste offerte die u heeft ontvangen is automatisch opgesteld op basis van de door u ingevulde gegevens. Indien u akkoord gaat neemt een schildersbedrijf contact met u op om een schouw in te plannen; een technische inspectie van de staat van uw schilderwerk, ter controle en eventuele aanpassing of aanvulling op de door u ingevulde gegevens. Als er aanpassingen aan uw offerte nodig zijn, ontvangt u een nieuw aanbod dat u wel of niet kunt accepteren.
 • Hoe kan het dat mijn nieuwe offerte na de schouw zoveel duurder is?
  De offerte kan na de schouw duurder uitvallen als blijkt dat de te schilderen elementen niet correct of volledig zijn opgegeven, als er een zwaarder verfsysteem, speciaal steigerwerk of een hoogwerker nodig is of als er ander meerwerk is geconstateerd, zoals deelvervangingen die nodig zijn door houtrot. De nieuwe offerte is een nieuw aanbod waarop u akkoord dient te geven voordat wij overgaan tot uitvoering van het schilderwerk.
 • Tot wanneer kan ik gebruikmaken van bedenktijd en de offerte annuleren?
  Als u de eerste offerte accepteert treedt er een bedenktijd van 14 kalenderdagen in werking, ongeacht de datum van de schouw. Indien de schouw niet leidt tot wijzigingen, kunt u uw offerte annuleren binnen de bedenktijd en volgens artikel 4 van de algemene voorwaarden.